Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem ismeri fel a számító...

Miért nem ismeri fel a számítógép a telefonomat?

Figyelt kérdés

Eddig felismerte gond nélkül, most nem. Próbáltam más kábellel, más portba dugni, úgysem jó.

Az eszközkezelőben sárga felkiálítójellel hozza. Próbáltam utána megkeresni a "wpdmtp.inf" fájlt, de jobbklikk telepítésre azt írja ki, hogy a fájl nem támogatja ezt a telepítéstípust...

Mit tegyek?

Telefon: LG LEON 4G LTE / ANDROID 6.0

Valamilyen titkos kód a telefonba, vagy letöltési link, stb?

Köszönöm szépen!

2019. febr. 23. 20:01
 1/7 A kérdező kommentje:
Számítógép: Windows, de nem tudom, melyik, azt sem, hány bites a gép.
2019. febr. 23. 20:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Win7, 32 bit :D
2019. febr. 23. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Minek a gép? Fájlokat akarsz átküldeni?akkor ftp szerver vagy team wiever vagy valami átvivő ap
2019. febr. 23. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Inditsd ujra a gepet meg a telefont is
2019. febr. 23. 20:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már újraindítgatásokat, töltöttem le Google Playről Wifi Transfert is, de az nem viszi át a fájlokat, mert hogy túl nagy (20-30 MB videók...) Nem tudom, hogy akkor hogyan küldjem át őket a telómra :(
2019. febr. 23. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
feltöltöd driveba És onan leszeded esetleg veszel 3gy sd kártya olvasot és beledukod a gépbe beleteszed az sd kártyát majd rámásolod és a kártyát belerakod a telodba vagy ftp szerver vagy fel rakod valami oldalra pl mediafire vagy valami ilyesmire a linket meg beirod a atelodba és leszeded ezek jutotam eszembe 1.voltam
2019. febr. 24. 14:27
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm

A mediafire nem enged nagy fájlokat, a google drive pedig halál lassú :(

2019. febr. 24. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!