Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja lehet a kábelnek?

Mi baja lehet a kábelnek?

Figyelt kérdés

Mi baja lehet egy telefon töltő kábelnek, ha nincsen megtörve sehol sem a vezeték és a csatlakozók kontakttisztítóval le lettek tisztítva?

Egyik pillanatról a másikra nem töltött. Kölcsön kábellel tölt a telefon, de hát az nem az enyém. Hogy lehet kideríteni, hogy mi a hiba?

2019. febr. 21. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Már ki is derítetted !

Venned kell új kábelt..

2019. febr. 21. 14:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Gondoltam, csak éppen hetek mire ideér külföldről. Itt az országban olyan csillagászati áron van 2,5 méteres kábel iphone 4s-hez, hogy nem ér annyit az egész. Nem vagyok milliomos, hogy másik telót vegyek.

Ezért is kérdeztem, hogy lehet kideríteni, hogy mi a baja, hol a hiba?

2019. febr. 21. 14:34
 3/4 anonim ***** válasza:

A kábelben futó szálak valamelyike megszakadt,vagy a csati részen az az aranyozott fólia réteg elkopott vagy megtört..

Más nem tud elromlani egy kábelben..

Esetleg mekgájver módra fogsz egy iphonos rövid töltőkábelt,és meghosszabítod amekkorára akarod..

2019. febr. 21. 17:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Az lesz így hirtelen. Köszi.
2019. febr. 22. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!