Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Merjek licitálni erre a...

Merjek licitálni erre a telefonra?

Figyelt kérdés

Volt/van ilyen telefonotok? Már vagy 2hónapja nézegetem..

Szerintetek jó teló?

2010. júl. 1. 21:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ne vegyél ilyet! Ez csak valami kínai vacak...aztán majd 1 hónap után járkálsz majd vele a szervízbe heti 1x
2010. júl. 1. 22:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Szervízeltetni sem tudod:XD
2010. júl. 1. 22:27
 13/16 anonim ***** válasza:
jaja xD
2010. júl. 1. 22:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vedd meg. Inkább vegyél Samsungot, Nokiát, LG-t, Sony Ericssont vagy valami ismertebb márkát. Ez a telefon egy olcsó kínai vacak, egy hónap után elromlik, szervizbe hiába viszed majd, nem nagyon tudnak majd mit kezdeni vele. Vannak másféle telefonok, amiket a fen említett márkák közül gyártanak és két SIM-esek. Nem nagyon ajánlom. Én most vettem egy Samsung S5230-ast La Fleur szériában, T-Mobile -nál. Domino csomagban csak 21.990 Ft. Nagyon jó kis telefon, ha meg mégis elromlik elviszem szervizbe és ezzel több mindent tudnak kezdeni. Remélem érted.

A másik meg az, hogy olcsó és ha odakerül, hogy nem lehet megjavítani, kidobod és veszel egy másik olcsó telefont. Ebből, és csak is ebből a szempontból éri meg!

2010. júl. 1. 23:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondatot arra értettem, amit Te szeretnél.
2010. júl. 1. 23:47
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek. Nem licitálok rá:D
2010. júl. 2. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!