Mi a véleményetek a most bemutatott SAMSUNG GALAXY S10 szériáról?
Külsőségeket hagyjuk, az szubjektív kinek mi... Leginkább az új futurekről mi a véleményetek? Nem hiszem, hogy érdemes lenne rá váltani S9+ készülékről, de ha ilyen szépen fejlődik, mint ahogy a bemutatóban felvázolták, lehet, hogy nem várom meg míg lejár a garancia.
Mellékesen kíváncsi lennék, hogy a mobilos részleg fejese mennyit kaszál havonta. Vagy ő is óránként kapja a sok ezret a zsebébe?
#9 szerintem elég korrekten leírta a véleményét, és ERRE irányult a fő kérdés, erre jönnek a lepontozós patkányok..
Az üzemidő, viszont jobb az S10+ ban, láttam már tesztet róla, illetve a kijelző is valamennyivel jobb lett.
https://www.youtube.com/watch?v=QgqinnFGqmQ&t=401s ennyit az üzemidőröl hogy a huawei mennyire előre van ebben :DDD
samu úgy ver majdnem egy órát hogy kevesebb mph van benne :D
Tessék, a 3 hónappal ezelőtti mérésén (ugyanennek a srácnak) meg 7 óra 44 percet gurított a Mate 20 Pro. (Amit csak zárójelben jegyzek meg - bár aztán leszarom, ha lepontoztok - hogy sokkal reálisabbnak tartok, mert átlagban az én készülékem is 7 óránál biztos, hogy többet bír ki.)
Szóval ott tartunk, hogy az általam linkelt videó alapján a Mate 20 Pro kb. 15 perccel bírja tovább, mint az S10+. Ugye mekkora égbekiáltó különbség?!
Na kb. ezt szajkózom harmadjára és egyben utoljára: ENGEM, mint Mate 20 Pro tulajt, nem túlságosan nyűgözött le az S10 széria. Nem tudok jobb példát kitalálni, kb. olyan a két mobil, mintha az iPhone X-et és az iPhone XS-t hasonlítanám össze. (Nem szó szerint, hanem úgy általában.)
Sehol nem írtam, hogy az S10+ úgy szar, ahogy van, sőt, az is egy baromi jó mobil, de én speciel a picivel jobb hardverért, a picivel talán design-osabb külsőért (bár ez megint szubjektív, engem abszolút, de nem zavar a notch), a kb. ugyanolyan kamerákért (bár videózásban egyértelműen jobb az S10+, ezt tényleg kár vitatni) és a kb. ugyanolyan üzemidőért ÉN nem váltanék. Nekem az EMUI is jobban kézre áll, de ez megint én vagyok.
De ez semmit sem von le a Samsung érdemeiből, mert frankó mobil az S10+: akinek tetszik ez a design vagy összességében jobbnak tartja a készüléket, bátran vegye meg, lehetőleg előrendelésben, mert akkor a Galaxy Buds-ot is mellé adják!
Na lehet lepontozni!
azt vágod hogy a linkelt videóban sokkal kevésbé használják ki a mobilokat? :D
Persze hogy nem merülnek annyira
Valahogyan volt egy megérzésem, hogy ezzel a sablonválasszal fogsz majd reagálni!
Részemről a téma lezárva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!