Egy magánszámról hívnak, ma már ötödször. Hogy tudnám letiltani?
Figyelt kérdés
Egy magánszámról hívnak,ma már ötödször,mit tudok ellene tenni/hogy tudom letiltani? Leagoo Kiicaa Mix telefonom van. Próbáltam már letiltani,de ahoz be kell írni azt a telefonszámot,amit szeretnék letiltani. Bármi ötlet?2019. febr. 20. 20:43
3/10 anonim válasza:
Ha nincs számkijelzés, mit írna be?
Egyébként felvetted már legalább egyszer?
Tudtad?
Az adóhivatal trükkje állítólag, hogy bizonyos problémák esetén az általad megadott számon keresnek, de letiltott hívószámmal.
Noha állításuk szerint ez nem szándékos, csak ilyen a központi rendszerük.
Ha nem veszed fel, azt az együttműködés megtagadásaként értékelik (fekete pont) és többször nem is próbálkoznak keresni, telefonos úton legalábbis.
4/10 anonim válasza:
így van...miért nem veszed fel? a legtöbb telefonközpontos hívás amúgy pont ilyen. bárki kereshet, akár kórházak is...persze lehet, hogy biztosítós ügynök vagy ezekhez hasonló, de kit zavar az? bemutatkozik, te meg ha jófej vagy, megköszönöd, és lerakod. ha nem, akkor meg szó nélkül rakod le...2 másodperc, de megtudtad, ki az és mit akar.
5/10 anonim válasza:
Ez már régen nem csak a direkt marketing miatt van. Többször előfordult már, hogy volt szám, visszahívtam, és kiderült, hogy vagy 100 ember van mögötte, és van 5-6 kimenő számuk, senki nem tudta megmondani, ki kereshetett..
6/10 anonim válasza:
Be lehet állítani,hogy a rejtett számokat ne fogadja.
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő, és azt hol lehet? Mindenhol kerestem,de csak a számletiltást találtam még,ahoz még kéne a telefonszám...
2019. febr. 21. 14:02
8/10 anonim válasza:
Telefonkönyv - Beállítások - szamok blokkolása - Ismeretlen hívók blokkolása (csúszka elhúzás)
9/10 A kérdező kommentje:
Nincs olyan,hogy telefonkönyv,max névjegyek. A beállításokban pedig csak ennyi van: Rendezés alapja(nevek alapján,stb), Név formátum (utónév,vezetéknév elől Pl) , Alapértelmezett fiók beállítása, A névjegyekről. Megnéztem mindent,de sehol semmi magánszámhoz kapcsolódó
2019. febr. 21. 17:54
10/10 anonim válasza:
Lehet,neked más az android verziód.
Az enyémen így van, S7 edge android 8-as telefon.
De ha a beállításokban sehol nem tálalod,akkor tölts le alkalmazást hozzá.
Így is keresheted az áruházban: call blocker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!