PLS HELP Le töltötem az android telefonomra a quidd alkaplmazást és be tetem billentyűzetnek de van a telefonomon kód és nem tudok betüt irni mert csaak a matricákat adja ki, mit csináljak?
Nem ismerem az adott programot, de ha a program készítői nem gondoltak erre, akkor az elég nagy baki lenne.
Talán van rajta fogaskerék gomb vagy hasonló, amit hosszan nyomva felajánlja a billentyűzet csere lehetőségét.
(Szerencsére nálam ilyet szándékosan sem lehet csinálni, a lockscreen integrált billzettel rendelkezik.)
Tesztelgettem egy kicsit a quidd -et...
Semmi lehetőség billzet cserére... Jelentem is...
Marad a factory reset...
"Én is megnéztem, elolvastam. Bár írja is a leírásában."
A magyarra fordított leírásban egy szó nincs olyasmiről, hogy a billentyűzet nem alkalmas jelszó bevitelére, nincs benne opció billentyűzet cserére sem, emiatt a felhasználó kizárja magát a saját telefonjából, ha ez a billentyűzet aktív egy kikapcsolás/újraindítás/összeomlás alkalmával és a készülék jelszót kér a feloldáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!