Xiaomi telefon kijelző csere? Bp
Van biztosításod törésre? Gondolom nincs, akkor a garanciát felejtsd el. Gsm boltokban érdemes érdeklődni, olcsóbban dolgoznak mint a nagy szervizek, kijelzőt cserélni meg nem agysebészet.
Amúgy nem értem, hogy a fenében maradhatott meg a köztudatban ekkora marhaság, minthogy a "folyékony fólia' a törések ellen véd? Az a karcok ellen van, gondoltam szólok...
Ha egy jó edge to edge tempered glass fóliád van, na az védi a készüléket. Redmi note 3-am volt, eltörtem rajta legalább 6-7 üvegfóliát, de a kijelzőnek nem lett soha baja, ez az, ami arra való, hogy a kijelző helyett törjön.
25 000 Ft-ba kerül.
Na ezek után vegyél rá tokot, mert akkor már nem kell pluszba fizetni érte.
???
E-bay hogy került így szóba?
Ott csak egy kijelző panelt veszel. Attól még senki sem fogja megcsinálni neked. Ugye nem akarod azt, hogy Te magad megszereled? Akkor jobb ha búcsút intesz neki, mert nem minden ember ért a telefonok javításához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!