Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Neptun orarendem a telefon...

Neptun orarendem a telefon naptarban?

Figyelt kérdés

Elozo telomban automatikusan mutatta a neptun szerinti orarendemet a naptaramban. Most az uj telomban nem mutatja, bar azota ugye uj felev kezdodott, tehat ujboli targyfelvetel volt. Ezt kellene ugyanugy mutatni mindig a naptaramban, de nem mutatja es sehogy sem tudom beallitani. Bar legutobb sem en allitottam be, egyszeruen magatol mutatta. Viszont az uj telomban az elozo felevi orarendemet ugyanugy latom ha visszaporgetem a datumot, tehat fogalmam sincs a mostanit miert nem jelzi a naptar.

Valami tipp, hogyan lehet beallitani?

2019. febr. 14. 13:46
 1/3 A kérdező kommentje:
Mar targytalan, megoldottam. Hihetetlen, mert hetek ota probaltam rakeresni googlen is, semmi hasznosat nem talaltam, erre a kerdes kiirasa utan mondom hatha majd most talalok valamit... Igy is lett, es sikerult. Bocsi
2019. febr. 14. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:
hátakkortalán osszd meg velónk is légy szíves, mert például engem is érdekelne! Köszi!
2019. febr. 14. 23:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy lehetett, hogy exportálod a naptárat a neptunban. Ez letölt egy fájlt, amit ráviszel a telefonodra ha eleve nem oda töltötted le. Ha megvan a telódon akkor már csak meg kell nyitni egyszer, és tádá, ott terem a naptáradban :)
2019. márc. 5. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!