Ha valaki engem felhív rejtett számom azt le lehet nyomozni? A rendőrség le tudja nyomozni? Vagyis azután miután lerakta? A telefont is ki tudják nyomozni. Hogy milyenről hívta?
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 13:44
1/3 A kérdező kommentje:
Gyors válaszokat pls mert ma történt reggel:
Hírdettem 120.000ft-ért 1 Iphont -t a neten.
felhívtak rejtett számről h megvenné ma stb. találkoztunk megmutattam neki és amikor nála volt hogy kiprobálja hírtelen elfutott vele és nem értem utol magyarul ellopta a telómat! rejtett számon hívott és így nem tudom a számát és visszahívni se tudom! A rendőrség tud valamit csinálni a rejtett számmal?
2010. júl. 1. 14:10
2/3 anonim válasza:
Le lehet . az aksiját nyomozzák le de nem tudom mikor lopatták el és így lehet hogy már rég eldobta amiről hívott vagy csak telefonfülkéből hívott
3/3 anonim válasza:
Ha rejtett számon hívnak, "normális esetben" ha csak belehallgatnak, és nem fenyegetnek akkor a rendőrség nem is foglalkozik vele.
Mivel itt bűncselekmény történt feljelentést kell tenni a rendőrségen, szerintem kevés a valószínűsége, hogy meg lesz a tettes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!