Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri várnom kb karácsonyig,...

Megéri várnom kb karácsonyig, hogy jobb telót vehessek?

Figyelt kérdés

Most gyűlt össze pénz nekem egy Samsung s5230ra.

De eléggé elbizonytalanodtam. Én örülnék, ha lenne benne wi-fi, apum meg annak, ha lenne benne GPS :D És ebben egyik sincs.

Karácsonyig elég sok pénzt összetudnék gyűjteni [kb 90ezret] ,szal szerintetek megérné, ha inkább akkor vennék egy 60-70 ezres telót? Mivel akkor gonodolom egy jobb telefonom lenne, ami remélhetőleg tovább is élne [a mostaniak is 60ezerbe kerültek anno és már 4éve "nyúzom" őket, ezek közül az 1ik 1x a másik 1xsem volt szervízben..]

Am. ne kérdezzétek, hogy gyűjtöm össze, az csak rám tartozik :P

Em. eddig még a Samsung Galaxy Spicát néztem ki, meg a SE xperia x1-et. Ti tudtok még ezeken kívül jó telefonokat ajánlani?

2010. júl. 1. 12:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

azért vegyél használtat mert feleannyiért megkapod és pl az én E51-esemmel semmi gond nem volt még karcolás sem rajta(másfél évesen vettem na persze ki kell fogni), de ha a pénz nem számít...

órákat lehetne róla regélni

A lényeg hogy barátnőmnek I900 a van mert megtetszet neki az érintőképernyő és mondta hogy neki s5230 kell mert 3.2-a kamerája van erre mondta az anyukája hogy kislányom itt ez a asamsung nem sokkal kerül többe és 5 megás a kamerája erre mopndtam neki hogy ott az omnia nem sokkal kerül többe és mindent tud. És nagyon kifogtuk mert 50 ért hozzájutottunk egy 1 hónaos készülékhez.

De ha nem olvastad végigg hiába töröm itt magam :) és az i900 még külsőre hasonlit is az 5230-ashoz :)

2010. júl. 1. 16:57
 12/20 A kérdező kommentje:
Végig olvastam, de nekem nem kell használt :D
2010. júl. 1. 17:05
 13/20 A kérdező kommentje:
És HTC Tattoohoz vagy Smarthoz mit szóltok?
2010. júl. 1. 19:00
 14/20 anonim válasza:
nem
2010. júl. 3. 16:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Vegyél inkább TELEFONT! Nokia 4ever.
2010. júl. 3. 17:01
 16/20 anonim ***** válasza:

nekem spicám van. elég jó, a gps kb 1 perc alatt pozícionál nálam, tehát elég rős a gps-e

samsung s5230-at véletlenül se vegyél.. a touch wiz rendszere kalap sz@r.

ha okostelefont akarsz akkor szerintem mindenképp érdemes az androidban gondolkoznod és a legolcsóbb androidos a galaxy spica :)

2010. júl. 3. 18:42
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Nekem is nagyon tetszik a Spica, de gondolom addig majd még jönnek telefonok ki :D

2010. júl. 3. 21:16
 18/20 Fkris ***** válasza:

1 perc mire pozicionált a GPS ed?xD

5800-m MAX 10 mp,és INGYENES benne a GPS ÖRÖKRE.

Semmit nem kel érte fizetni,csak leszeded a progit a Nokia.com/maps oldalról és felteszed a telóra,térképeket raksz rá oviról és offline ba állítod és tádáááá FREE4Ever.

A többi gyártónál nem ingyenes a GPS és még nem is lesz az 1 jódarabig

NokiaX6/X10 a te telefonod.

Rendes márka(Nokia) és köröket ver minőségre a legtöbb márka telefonjaira.

A többi gyártó

2010. júl. 4. 12:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem n97-m van kb 20 m.perc alatt talál műholdat:P jó rajta a navigáció is bármikor frissítheted térképet mert ingyenes!! Jól kezelhető. megy rajta rendesen a wifi is meg egész jól bírja akksija:P én ezt ajánlom és semmi képpen ne vegyél használtat
2010. júl. 4. 13:27
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is :)
2010. júl. 4. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!