Annyit szeretnék kérdezni, hogy a telenoros ( régebben pannonos ) telefonál, lehet -e valamilyen oldalt ingyen használni? Mint pl a pannonosoknak a facebookot . Nekenünk telenorosoknak, milyen oldat lehetne ingyen? Ha valaki tud rá választ az jólenne
Figyelt kérdés
Léci minél hamarabb :D amúgy meg a telóm Samsung s5230 ha arról is tudtok valami hasznos infót pl ,hogy honnan tudok játékot vagy témát letölteni meg ilyenek ezek a válaszok is jöhetnek :D thx :)2010. júl. 1. 09:35
1/4 anonim válasza:
A t-mobilnak lehet facebookot. háát én sajnos nem tudok róla, hogy bármit is lehetne ingyen :S
2/4 anonim válasza:
Ha elég türelmes vagy, akkor a készüléked ÉSZAKI oldalát tudod ingyenesen használni moha növesztésére.
3/4 A kérdező kommentje:
Léci ilyen hülyeségeket ne írjatok mert nem ezt kérdeztem :S :@ köszi
2010. júl. 2. 11:27
4/4 anonim válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz.
1. Nincs ingyen semmi Pannon/Telenor vonalon.
2. Már itt is milliószor volt az s5230 kérdés, olvass.
Vagy írd be a Google-be hogy:
- s5230 játék
- s5230 téma
- s5230 tippek (erre pl nekem ezt dobta ki, édemes szétnézni [link] )
De ha csak a segged növeszted meg becsmérled a népet, attól nem jutsz előre. Légy önálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!