Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honor 7 telefonomba kitöröltem...

Honor 7 telefonomba kitöröltem egy üzenetet, de még mindig látszik az üzenet. Szeretném végleg törölni. Hol tudnám kitörölni, hogy ne lehessen többet megtalálni a telefonban?

Figyelt kérdés
Már kerestem a biztonsági mentések között is, de nem volt ott. Köszönöm a segítséget!

2019. febr. 5. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Remélem, SMS-re gondolsz.

Próbáld meg újraindítani a telefont, vagy még egyszer kitörölni, ha lehet.

2019. febr. 5. 19:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen SMS-re gondolok. Nincs az üzenetek között,kitöröltem.De valahogy mégis ott maradt.De a keresőbe(keresés az üzenetek között) ha beírok egy szót,akkor kijön az üzenet újra.Ha rákattintok,akkor nem lehet kitörölni,csak küldeni.De ha el akarom küldeni,akkor pedig üres üzenetet küld.
2019. febr. 6. 08:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Frissíteni megpróbálhatod az EMUI-t. Vagy HiSuite-val visszarakod eggyel előbbi frissítésre.

Sok szerencsét! A kérdésed figyelni fogom, ha segítség kell írj ide vagy üzenetben! ;)

2019. febr. 6. 17:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.Mindenképp írok, hogy sikerült vagy nem :) Köszi mégegyszer a válaszod!
2019. febr. 7. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!