Valaki tud egy jó telefont ajánlani 100ezer forintért?
Figyelt kérdés
Kb nyárra terveztem lecserélni mostani telefonom. Igazából sok elvárást nem tudok csak hogy jó aksija legyen2019. febr. 3. 13:14
1/6 orynk válasza:
Huawei mate 20lite tökéletes telefon nekem pl bevált 4gb-ram 64gb-belső tárhely kirin710 8magos proci 3750 mAh akksi 6.3" kijelzo dual kamera elől hátul ami AI mesterséges intelligenciával van ellátva 90ezer forint-tol már rendelhető
2/6 anonim válasza:
Xiaomi Redmi 6. Jó telefon, megkapod 40 ezerért, így marad még 60 ezred lángosra.
3/6 anonim válasza:
Fizetsz nekem százezer forintot, hogy ajánljak egy telefontípust? Nem is rossz.
4/6 anonim válasza:
Nyár messze van. Addigra még egy csomot csökken az áruk stb! Miért nem mész el,megnézni mi miylen?Euronics,media martkt stb stb
5/6 anonim válasza:
Az akksinál ne csak a mAh-t vedd figyelembe. Egy Oneplus 6t 3700-al simán széttrollkodja a 4000+-os telókat mert egyszerűen jó szoftvert pakoltak bele, 10-11 órás screen on time is elérhető.
Youtube tele van tesztekkel, keresgélj ott.
6/6 anonim válasza:
Igen, az árak nyárig még csökkenni fognak, így 64 gigás Sony Xperia XA2 Ultra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!