1/5 anonim válasza:
Persze, még régen megismertem egy nőt hirdetés útján (akkor még újságok voltak), néhány telefonbeszélgetés után rájöttem, hogy ez egy elmebeteg és le akartam rázni.
Akkor kiderült, hogy igazam volt, tényleg elmebeteg, elkezdte csörgetni a telefonom ész nélkül.
Jó ideig szemétkedett, míg abbahagyta.
Ő alattomosan elrejtőzött egy titkos szám és titkos postafiók mögé, míg rólam nyilvánosak voltak az információk.
Semmit nem ártottam neki, csak simán egy beteg hülye volt.
3/5 anonim válasza:
Még nem. Mondjuk aki rejtett számról hív azt alapból fel sem veszem.
4/5 anonim válasza:
Utolsó és ha korházból hívnak vezetékesről, hogy szeretted bent van?!
5/5 anonim válasza:
Kórházból csak közvetlen a szerettem fog hívni, ha nem lenne olyan állapotban akkor nem én leszek az első akit értesíteni fognak. (Egyszer már bátyám hívott kórházból vezetékes számról, akkor kijelezte a számot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!