Itt láthatod, a 6sben fele annyi a RAM, sokkal kevesebb a processzormagok száma, ráadásul rosszabbak is, ami eléggé észrevehető használat közben, a képernyő minősége bár jobb, viszont kisebb is, és a felbontása is rosszabb. A kamerája egyértelműen a Samsungnak jobb, akkumlátoban nem sokkal különböznek, de a samsung egy kb negyed óra plussz használatot (150mAh) rádob.
Es ezek után a 6s drágább is...
Nem vagyok egy nagy Iphone ellenes. Per pillanat barátnőm egy Iphone Xssel én meg egy Mate 20 próval rendelkezek. Összemértem a két telefont, s bár nagyjából egy áron vannak, azt kell mondjam, a Huawei jobb. Nem csak, hogy nagyobb üzemidővel is rendelkezik, hanem több maggal, és rammal, tárhellyel. Azaz gyorsabb a telefon. (persze a tarhely lehet mas is, attól függ melyik verziót veszed a telefonhoz.)
Magát az IOSt mint OP rendszert szeretem, viszont a telefonjaik nagyon túl vannak árazva. A 100K körül ha ajánlhatok telefont én egy Xiaomi mi 8 liteot választanék, vagy egy redmi note 7et, ami hamarosan fog kijönni magyarországon. Esetleg egy Pocophone.
Samsunggal egyáltalán nincsenek jó tapasztalataim.
egy iPhone 6s eldöcög azért, az iOS miatt. Android rendszerrel ez (már) nem biztos, hogy sikerülne.
Mire kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!