Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó a samsung i8000 omnia2?...

Jó a samsung i8000 omnia2? (lent több infó)

Figyelt kérdés

mobilvásárlás előtt állok és samsung omnia2 néztem ki magamnak jó mobilgyors,wifi jó? ajánjátok?

és melyik a jobb samsung i8910 hd vagy samsung i8000 és miért?

netezésre fotózásra és képnézegetésre kell csak

2010. jún. 30. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
az i8910 sokkal jobb mint az omnia2 mert symbianos és hd veszfel (sokkal szebb képet és videot csinál) több alkalmazás van rá!!! a sasmung i8910 (omniaHD) sokkal jobb mint az omnia2 én nekem is omniahd van és nagyon jo ki telo!!
2010. jún. 30. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem inkább htc legend vagy hd2 vagy desire-t vagyél
2010. jún. 30. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az első válaszolóhoz...

Nekem szintén Omnia HD-m van és tökéletes.. Főlleg abban, amiben akaord, hogy jó legyen a telefon.. Tehát fényképezésre, képnézegetésre, netezésre, videózásra, filmnézésre, meg még sok-sok egyéb dologra..

Remélem, hogy tudtam segíteni..

2010. júl. 1. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!