Micro SIM átalakítás Nano SIM é?
Figyelt kérdés
Biztonságos itthon levágni videók alapján?2019. jan. 31. 07:00
1/11 Koplárovics Béci válasza:
Elég könnyű elrontani...
Ingyenesen cserélik, ha kéred. És a számod is megmarad. Annyit kell mondani, hogy sűrűn eldobja a hálózatot, mintha nem érintkezne jól. Sokszor még ezt sem kérdezik. És az új már olyan lesz, amiből bármelyiket ki tudod szedni, plusz az átalakíthatóság is megmarad. Persze próbálhatsz gányolni is.
2/11 anonim válasza:
Ahogy az első írta. Nekem is ingyen adtak új sim et. Semmit se kerdeztek...
3/11 anonim válasza:
Yodafonnak annyit mondtam, hogy nem jo az uj teloba a regi sim es csereli akarom. Adtak egy ujat, rakat papirt ala kellett irni. Es kesz. Ingyen volt. A regi kartya mar nem mukodott mire a buszhoz kimentem.
4/11 A kérdező kommentje:
És ha nem az én nevemen van az előfizetés amihez tartozik a kártya? (Telenor Új gen dolgozói)
2019. jan. 31. 10:30
5/11 anonim válasza:
Ha nem a te neveden van az előfizu akkor te nem tudod kicserėltetni. Meghatalmazassal lehet hogy ki lehet, de inkább legyen ott az akiė.
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor inkább Micro SIM es telefont veszek :/
2019. jan. 31. 10:54
7/11 anonim válasza:
Ez ne legyen szempont, mert kizársz így egy csomó jó mobilt.
8/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom sajna, de mivel szolgáltató csak az előfizetés tulajdonosának cseréli ki / meghatalmazással, ez nem járható út.
2019. jan. 31. 11:20
9/11 anonim válasza:
Miért? Hát kinek az előfizetésén van a telefon, hogy nem tudod megkérni, hogy menjen el veled?
10/11 A kérdező kommentje:
Anyám volt pasijának a nevén van, már nem vannak együtt és én sem tartom vele a kapcsolatot és nem is akarom. Az előfizetést nyilván még akkor vette meg mikor még együtt voltak, amit azóta is fizet (Ezt mondjuk én se értem, hogy miért fizeti a saját pénzén mikor együtt sincs már anyámmal)
2019. jan. 31. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!