Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudom megnézni interneten...

Hol tudom megnézni interneten a Telenor mobilválasztékát?

Figyelt kérdés
Telefont szeretnék venni. Eddig mindig a Pannon oldalán néztem ki, hogy milyet is szeretnék. Most azonban csak 3-4 szupertelefont látok. Hova lettek az egyszerű készülékek?
2010. jún. 30. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Már bocs de nem hiszem el hogy ennyire szerencsétlen vagy....de tessék itt van: [link]
2010. jún. 30. 16:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Még mielőtt sértegetnél közlöm: Én Sony Ericsson szeretnék. Ki is választottam azt a fajtát, de csak 4 (négy) telefon van fent...

A többit kivonták a forgalomból vagy mi?

Esetleg a Sony Ericsson már csak 4 (négy ismétlem NÉGY) telefont gyárt?

Szal addig ne írj semmit mielőtt még nem néztél körül. Fogtad?

2010. júl. 1. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Az adott szolgáltató éppen az adott időszakban csak azt a pár SE-t forgalmazza. Fogtad?

Valamiért nem kultiválja annyira az SE-t.

Egyik szolgáltató sem tartogatja ajánlatra a rég kifutott telefonokat.

Bemész a kék üzletbe és rákérdezel, van-e régiség a raktáron?

2010. júl. 1. 12:14
 4/4 anonim válasza:

[link]

ezen a linken van egy kettő de a sonyt akarsz és ha lehetséges nézz körül a Vodafonnál sokkal több van:)

2010. júl. 2. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!