Az iPhone 5s telefonomnak a hátulja eléggé melegszik egy 10-15 perces használat után. Hogyan küszöböljem ezt ki?
Dobd el és vegyél egy normális telefont.
Nem fogsz tudni semmit se csinálni a melegedéssel.
Attól függ milyen használat mellett melegszik?
Ha valami játék vagy komolyabb program, akkor sajnos ez van.... minden telefon melegszik ha terhelik
Illetve töltés közben is melegehet - ez normális
Viszont ha csak úgy felmelegszik, akkor valami beakadt neki és az terheli.
Érdemes egy újratelepítést csinálni
Rossz vétel volt.
Az iPhone 5S nem egy mai darab. Az Apple is pont az iPhone 5/5S felhasználókat is célozta meg a tavaly bemutatott telefonokkal (Xr, Xs, stb), hogy cseréljék le. Persze - persze, nem kell egyből a legújabb modelljüket megvenni, ott vannak a korábbi modelljeik, illetve Használtalmán már iPhone 8-at is lehet venni piszok olcsón (70 - 90E Ft, de ezt hasra ütésre mondtam, nézd meg ott).
Magyarósi Csaba készít videókat, milyen iPhone-okat érdemes venni, nézd meg, hátha azok vannak még használtan.
Többet nem tudok mondani, mert én az új telefonok híve és Android párti vagyok, iPhone-re sosem váltanék. Egyszerűen az Apple dolgai számomra teljesen kiesnek és ha vennék is, csak akkor, ha napi szinten használnám más Apple termékeket, hogy velük legyen kompatibilis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!