Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Pocophone f1 ről vélemény?

Pocophone f1 ről vélemény?

Figyelt kérdés

Kamera mennyire jó rajta? Papíron elég gyenge,viszont teszképek alapján jónak tűnik. 6 giga ramos változat.

Kamera fontos lenne,viszont a többi ilyen árfekvásű telefon kevés ramot tartalmazz vagy egyéb más negatív dolog illeti. 90 ezer alatti árkategóriáról beszélek. LCD kijelző mennyire hátrány? Hardverre elég komoly a telefon. 4000mAH-s aksi is szimpatikus.

2019. jan. 27. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Kuka
2019. jan. 27. 14:33
 2/10 A kérdező kommentje:
valami értelmesebb választ vártam.
2019. jan. 27. 14:39
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Ezért az árért nem nagyon kapsz jobbat, szóval ha a tesztképek alapján neked megfelel, akkor teljesen jó.
2019. jan. 27. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Olvasgasd.

2019. jan. 27. 16:28
 5/10 A kérdező kommentje:

Neten utána néztem. Tesztképek megfelelnek nekem. Viszont Tech2 nem nagyon hallottam volna hogy szidna egy telefont ezért is kérdeztem hátha itt valaki tud valamit mondani. Akár az lcd kijelzőről. Mivel azt mondták hogy gagyi,csak az érvelés marad el általában.

Köszönöm azért a válaszokat. Elsőt leszámítva ment a zöld!

2019. jan. 27. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Gagyi, meg kuka a lóf**zt. Egy hónapja van meg, azóta remekel. LCD-vel semmi gond, esetleg annak lesz, aki eddig 4K-s S9+-t használt, vagy ilyesmi. Nem érdekes hogy nem amoled, átlagos felhasználó nem is tudja a különbséget. Kamerával semmi gond szerintem, amúgyis átlagos user csak a kajáját fotózza, meg a kisállatokat. Hardver bika, visz mindent fullon, akksi szintén jó, ram pedig elég. Nagyon sokan fejlesztenek is rá jelenleg, úgyhogy jövője is lesz :D . Ennyi pénzért jobbat nem kapsz, maximálisan ajánlom.
2019. jan. 28. 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak ajánlani tudom nagyon gyors és erős telefon.
2019. jan. 31. 22:21
 8/10 anonim válasza:
Nekem is most lesz új telefonom és én is a pocophonet tartom a legjobb választásnak. 90 ezerért egy ilyen csúcshardveres telefon szerintem főnyeremény, úgyhogy szerintem pocophonet vegyél
2019. febr. 11. 12:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Megvettem. 3 hete van nalam. Nagyon tetszik ,gyors,kamera megfelelő. Szoftveresen talán vannak apróbb hibák de ár érték arányban abszolút elégedett vagyok.
2019. febr. 13. 02:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Hibái?:D nyomass rá akkor egy custom romot, én most PE-t próbálgatom amíg nem lesz normális RR pie rá.
2019. febr. 14. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!