Honor V20-at érdemes megrendelni Kínából?
140 ezerért rendelhetsz aliexpresszről, de bent van a pakliban, hogy a NAV küld vámárunyilatkozatot (büntetőjogi felelősséged tudatában töltsd ki, küldd meg a vásárlás számláját, tranzakció adtokat), mert már egyre több csomagot átvilágítanak. Akkor pedig jön rá 27% áfa +2-3 ezer forint vámkezelés, így már 180 ezer, és nincs rá gari.
Még a magyar kis mobilüzletekből online olcsón vásárolt Ipademre és Iphone-omra is azt írja Apple oldala, hogy "Javítási és csereszolgáltatás: nem tartozik a fogyasztóvédelmi törvények hatálya alá (nemzetközi értékesítés)".
Nem érdemes. A garancia meg elég kérdéses és macerás.
Nekem is nagyon tetszik a telefon, de a Kínai 140.000ar helyett 209.000ert nem fogom megvenni
Várd meg a Xiaomi Mi Mix 4 ez, egy hasonlóan jó telefon lesz, 160.000 körül, ha jól tudom abban 6 RÁM helyett meg 8at is kapsz. Még sokan jobban dicsérik asnapdragont mint a Kirint.
Garancia az nem lesz gyakorlatilag. Illetve ha jól tudom ott nem árulják a nemzetközi modellt. Tehát akkor csak kínai menü van.
Vámos dologra százalékosan mennyi esély van kb ?
Gondolkodtam én is berendelni mert ez így vicc kategória 210 ért. De a mi 9 is hasonloan jónak tűnik , kérdés annak is feljyomjak e az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!