Ebben a pillanatban melyik a legjobb érintőképernyős telefon a világon?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 22:30
4/11 anonim válasza:
Persze hogy a Htc-k az iphone a htc-k nek vizet sem vihet a htc csucstechnologia nagyon jo minoseguek az iphone egy jol kinezo buta takolmany!
5/11 anonim válasza:
Az Iphone-t csak tinédzserek mondják mivel sok játékot lehet rá tenni... A HTC HD2 illetve az Android és Windows rendszerűek
6/11 anonim válasza:
iPhone 4 a legjobb.
A HTC HD2-nek csak egy baja van: WinMo. Még a HTC sem tud sz@rból várat építeni.
7/11 anonim válasza:
Utolsó: Nem mindegyik htc windows mobile, nagy tévedésben vagy k_cs_g... húzz a sunnyogóba az ájfóng_civel..
Htc
8/11 anonim válasza:
Ezek szerint te, kedves utolsó még nem próbáltad ki az iPhone-t. Azt elismerem, hogy vannak dolgok amiben nem éppen a legjobb, DE összességében (szerintem) a legjobb telefon. 1,5 éve használom az iPhone 3G-met és teljesen meg vagyok vele elégedve.
PS.: Amúgy én nem k.cs.göztem le senkit, tehát fogd egy kicsit vissza magad, mert ezzel csak magadat minősíted.
9/11 anonim válasza:
A htc-k a leghjobban siman verik a regebbi modelelk is az iphone-t meg a 4est is nemcsak ...es akkor ne beszeljunk pl a Htc desire-rol es tarsairol!
10/11 anonim válasza:
az iphone telefonoknál csak egy a gong... a minőséget meg kell fizetni
az apple-k mindig is drágák voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!