Tibilaci kérdése:
Iphone 7 telefonom van amikor hívás érkezik 4-et csörög utánna foglaltat jelez mintha kinyomtam volna pedig nem. Esetleg valami ötlet?
Figyelt kérdés
Nincs beállítva üzenet rögzítő és hívásátirányítás sem. Hard reset megvolt, nincs változás. Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban?#iPhone 7 #4-et csörög
2019. jan. 21. 07:28
1/3 anonim válasza:
Beállításoknál a hívásnál lévő dolgokat nézd át, mert ott lesz valahol (csak most nem tudom hol), valószínűleg alapértelmezetten x csörgés után valami történik.
2/3 anonim válasza:
Ha telekomos vagy, akkor ez egy szolgáltatói probléma. Anyukám Huawei-ével ugyanez a helyzet.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen igazad van, a dominó kártya alapértelmezett beállítása, hogy csak 4-et csörög aztán foglalatat jelez. Ez a számom több mint 20 éve meg van soha nem állítottam semmit rajta egyszer csak így lett , azért nem értettem mi történt. Beszóltam, visszaállították , azóta jó megeint. Szolgáljon tanulságul bárkinek akinek ilyen gondja lenne.
2019. márc. 29. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!