Szerintem ez azért van, mert nem kapcsolta ki eladás előtt az "iPhone keresése" szolgáltatást ill. nem jelentkezett ki.
Szerintem vedd fel vele a kapcsolatot, ha lehetséges, hogy segítsen.
2019. jan. 20. 20:34
3/11 A kérdező kommentje:
Hát ez a baj sajnos nem tudok vele beszélni
2019. jan. 20. 20:38
4/11 anonim válasza:
Gondolom, találtad a telót...
2019. jan. 20. 20:55
5/11 anonim válasza:
A telefon lopott/talált.
2019. jan. 20. 21:16
6/11 anonim válasza:
#5 Nem feltétlen, látatlanba ilyesmit kijelenteni elég meredek.
Sajnos nincs megoldás, mindenképp az előző tulajt kell felkeresned (ha csak nem akarod megbontani a telefont, de az plusz költség). Az Apple ha egyvalamit nagyon komolyan vesz, az a biztonság. Hogy el tudd képzelni ez mit jelent, még az FBI-nak is 4 hónapjába telt kb. feltörni egy nem is mostani Iphone telefont (5c asszem, de nem is mostanában), ez idő alatt meg szó szerint háborút vívtak az Apple-el, hogy az oldja fel a telefont. A pereskedés persze okafogyottá vált, mikor az FBI talált B) verziót, azaz feltörte nagy nehezen a telefont, pedig az egy terrorista (!) telefonja volt.
2019. jan. 21. 00:32
7/11 anonim válasza:
Lezárt készülék, nem megtalálható "eladó", ez bizony tipikusan lopott/talált.
2019. jan. 21. 00:44
8/11 anonim válasza:
Nem azt írta, hogy nem található, hanem idézem: "Hát ez a baj sajnos nem tudok vele beszélni" - ennek ezer meg egy oka lehet, nem beszélve arról, hogy nem konkretizálta az időt, tehát hogy jelen pillanatban nem tud beszélni vele, vagy épp az elkövetkező x időszakban ilyen-olyan teendők miatt. Én azért nem jelenteném ki, hogy lopott, de ha netán igazad is van, kérdezőnk nem tud vele mit kezdeni, ez tény.
2019. jan. 21. 01:13
9/11 A kérdező kommentje:
Nem nem lopott a telefon csak annyi hogy az előző gazdája kint van külföldön és nem tudok róla semmit szóval kb 1év múlva tudnék vele beszélni amikor is haza jön tehát most van egy nagyon király papírnehezékem
2019. jan. 22. 15:17
10/11 anonim válasza:
Nem tudnál ráírni facebook-on, felhívni messengeren, neadj isten a telefonszámát elkérni face-n és úgy felhívni? Telefonon is meglehet az ilyesmit beszélni szerintem, hisz neki nem kell már a telefon. Megbeszéled vele, hogy ideiglenesen változtassa meg a jelszót, talán a felhasználónevet is (ha van ilyen, nem tudom hogy megy ez az Icloud dolog), aztán ő ezeket az ideiglenes fiókadatokat megadva segíthet neked kilépni telefonon az Icloud fiókból. A művelet végén pedig szimplán visszaállítja a fiókja jelszavát/felhasználónevét az eddig is használtra és kész, probléma megoldva. Szerintem próbáld meg, hisz elvégre ő hibázott, neki kell segíteni ezt a problémát megoldani és ez ha engem kérdezel egy totál járható út. Mást nem, le merem fogadni, hogy létezik kétfaktoros hitelesítés ott is, esetleg lehet ki tud lépni "távolról" is, azaz az Apple ezzel kapcsolatos weboldalán, mint ahogy a Google-nél is ki tudok lépni a telefonomból akár gépről is, ha gépen be vagyok jelentkezve a Gmail-be. Lehetőséged van mindenre, rajtad áll, hogy megpróbálod-e vagy sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!