Honor 10 vagy Huawei P20?
Szerintetek melyik a jobb, melyiket érdemesebb venni? Miket lehet a két telefonról hallani? Akinek van valamelyik, tudna nekem véleményt írni?
Ahogy nézelődtem, kb. egy szinten vannak (tudom, hogy "egy cég"), mégis jó lenne többet tudni róluk, és mások tapasztalata alapján is dönteni.
www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/honor/10-64gb-4gb-ram-p410722399/
www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/huawei/p20-p414929175/
Ott vannak a vélemények. (Ha mükszik a link, ha nem akkor megkeresed)
Egyetértek az elsővel, a Redmi note 7 jobb ennél a kettőnél, pedig ha jól tudom majdnem egy áron lesznek.
Egyébként a Honor 10 jobb telefon. S ugyebár mégis van az ár különbség. 20.000Ft
Több kis különbség van köztük. A P20-nak kicsit jobb a kijelzője, a kamerája, az üzemideje, jobban bírja a port és vizet, és nem melegszik annyira. Viszont a Honor 10-en van jack csatlakozó, a P20-on nincs. Méretileg kicsit kisebb a P20, mégis súlyra nehezebb. Az ujjlenyomat olvasójuk is máshogy működik. A Honor 10 ultrahangos. Állítólag lassabb, de biztosabb.
Nekem P20-om van, mikor vettem akciósan nem volt nagy árkülönbség köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!