Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S5-öm bekapcsol...

Samsung Galaxy S5-öm bekapcsolás után újraindul. Ez mitől van?

Figyelt kérdés

Arra a problémára keresem a választ, hogy azt miért csinálja a teló, hogy bekapcsolom, felvillan a Samsung Galaxy és az android felirat, rezeg egyet és újraindul.. és ugyan ez történik folyamatosan. Kiveszem az akksit akkor abbahagyja. (akkor kezdi újra, amikor be akarom kapcsolni).

Ha viszont várok vele kb 2órát akkor be kapcsol, és tudom is használni, de viszont amikor elsötétül és hirtelen fel akarom oldani, akkor minden kezdődik előröl.

Remélem nagyjából érthetően leírtam, ha nem bocsi :\

Válaszotokat előre is köszönöm.

2019. jan. 20. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Akksija elkopott. Itthon 3 ezer hozzá egy akksi, Kínából egy ezres.
2019. jan. 20. 19:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Tegnap elött vettem bele új akksit de ugyan az a helyzet :\
2019. jan. 23. 09:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor jöhet a hard reset (ami mindent töröl, ezért előtte mindent ments le Google fiókba vagy adathordozóra, vagy számítógépre).

[link]

2019. jan. 23. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!