A vodafone mennyi idő után tiltja le a sim kártyát ha nincs fizetve?
Figyelt kérdés
Olyan sim kártyám van, hogy havi 16000 forinttal fizetem minden hónapban, de ebben a hónapban nem biztos hogy ki fogom tudni fizetni. Ilyenkor szerintetek várnak februárig, hogy kettő legyen kifizetve, vagy pár napon belül letiltják a kártyát és majd vissza aktiválják ha kifizettem?2019. jan. 20. 18:22
1/5 anonim válasza:
Szerintem 30 napot várnak, de milyen előfizetés ez, hogy 16000 havonta??
3/5 anonim válasza:
"Ilyenkor szerintetek várnak februárig, hogy kettő legyen kifizetve,..."
Ilyenkor szerinted ha odacsörögsz az ügyfélszolgálatra, hogy adjanak fizetési haladékot, akkor mi lesz?
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Haladékot szerintem lehet kérni, vagy kevesebbet fizetsz be, de ezt a Voda-val beszéld meg. Gondolom pluszban azért felszámolnak valami kamatot vagy büntit.
5/5 A kérdező kommentje:
3/4 én kérek elnézést, hogy előbb ide írtam ki a kérdést. Egyébként, csak hogy megnyugodj már felvettem velük is a kapcsolatot. Köszönöm a választ mindenkinek.
2019. jan. 20. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!