Szerintetek érdemes neki fogni könyvet írni telefonon a Microsoft Word-ba? Samsung galaxy J3 2016
"És meg próbálom a számomra elérhető eszközöket fel használni hozzá?"
Ezt úgy kell érteni hogy számodra nincs elérhető számítógép szövegszerkesztővel amit nagyságrendekkel hatékonyabban tudnál használni a cél elérése érdekében?
Első ránézésre biztosan van valami perverzió abban hogy 6x2,5cm-es kijelzőterületen könyvet szerkesszen az ember.
Sport értéke biztosan van, csak nehezen értékelhető.
Olyan mint fél lábon ugrálva menni a TESCO-ba bevásárolni miközben mehetnél normálisan is sokkal gyorsabban sokkal kevesebb fáradtsággal (tehát hatékonyabban) de biztosan van valami sikk abban hogy ugrálva csinálod.
És még meg is kérdezed érdemes-e így csinálni, majd amikor negatív válaszokat kapsz nem tudod elfogadni :)
Megkérdezhetem hogy milyen válaszokkal lennél elégedett?
14-es Kedves Szirty
1.képzeld el szégyen vagy sem hogy 21.században nincs sem laptopom, sem számítógépem de képzeld hogy nincs. Ez van, Elnézést ha ez bűn.
2.Nem a válasszal van bajom , hanem azzal hogy elmebajosnak meg mazochistának lettem nevezve. Tudtommal ez egy olyan oldal ahol fel teszel olyan kérdéseket amiket te nem tudsz. Nos képzeld el , hogy halvany lila gőzöm sem volt arról, hogy érdemes vagy nem érdemes telefonon foglalkozni a Worddal. Nem vagyok programozó, nem vagyok PC szakértő. Nem tudtam. És akkor most emiatt azt mondod joga van bárkinek is hogy le hülyézzen?
3. A többi válaszolóval maximálisan elégedett vagyok, attól függetlenül, hogy igennel vagy nemmel válaszoltak, a lényeg, hogy a kérdésre válaszoltak és nem kezdték el keresni a hibát. Ui. Mielőtt bárki is azzal jönne , hogy "hát aki egy ennyit nem tud, az ne fogjon neki írni " az hogy ezt nem tudtam, nem jelenti azt hogy semmihez sem értek. A többieknek meg Köszönöm szépen a segítséget 😊😊😊
Adtam egy piszok jó tippet, kíváncsiságból utánanéztem, lehetséges. Úgyhogy mielőtt feltrappolsz az Olimposzra és a mélybe veted magad, gondolkozz el rajta.
És szövegszerkesztésre még alkalmas, loncsos pc-t fillérekért vagy akár ingyen is fel lehet hajtani.
"2.Nem a válasszal van bajom , hanem azzal hogy elmebajosnak meg mazochistának lettem nevezve. "
Én úgy emlékszem hogy semmilyen jelzővel nem illettem a személyedet. Te hogy emlékszel?
"Nos képzeld el , hogy halvany lila gőzöm sem volt arról, hogy érdemes vagy nem érdemes telefonon foglalkozni a Worddal."
Azt nem tudom hogy érdemes-e a word-öt telefonon használni, nyilván van valamennyi létjogosultsága. Sokkal hangsúlyosabb hogy könyvet írni érdemes-e így (mivel igazából ez volt a kérdésed)
Ez azért lep meg, mert ránézésre is nyilvánvaló, hogy egy pár négyzetcentiméteres kijelzőn virtuális billentyűzettel nem épp optimális megoldás.
De te tudod.
"a lényeg, hogy a kérdésre válaszoltak és nem kezdték el keresni a hibát."
Úgy tűnik ezt mind nekem írod, pedig sem jelzőkkel nem illettelek és pont a kérdésedre válaszoltam.
Nem tudom miért pont az én nyakamba öntöd a xart :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!