Ha hív benneteket egy olyan szám ami nem rejtett csak ismeretlen, úgy értem ha csak számot írna ki te azt felvennéd?
Amikor már a sokadik fantasztikus biztosítási vagy egyéb kihagyhatatlan "csak nekem" szóló üzleti ajánlatot próbálják a képembe tolni akkor meggondolom hogy a következő ismeretlentől jövő hívást felvegyem-e.
Ez nem üldözési mánia, egyszerűen csak jobb ha nem raboljuk fölöslegesen egymás idejét.
"ha nem érek rá, akkor meg ahogy megmondja, ki keres, egy nem után lerakom...nincs ebben semmiféle bonyolult dolog.."
Nem tudom ki írt olyat hogy ez bonyolult.
A sokadik után viszont már rendkívül zavaró ha hívogatnak.
Ha Te felveszed, akkor felveszed. A te dolgod. Engem biztosan nem kell meggyőzni hogy ugyanezt tegyem!
rejtett szám nálam alapból tabu - ha valakinek vagyok olyan "fontos", hogy telefonon keres, akkor IGENIS legyen benne annyi gerinc, hogy kijelzi a számát.
Számküldéses hívást felveszem (vagy viszahívom)
Aztán ha nemkívánatos személy, egyszerűen letiltom a számát és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!