IPhone x fehér króm keret kopás ellen mit lehet tenni? Sajnos elkezdett kopni a keret, pedig végig tokban volt, mit lehetne tenni vele?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éves#apple iPhone x mobil
2019. jan. 19. 14:16
11/17 anonim válasza:
“A kopás nem ugyanaz, mint a karc.”
Lényegében de, ahogy a kérdező is írta tokban tartotta, alámegy a por és folyton “karcolja” amitől kopik.
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
A jetblack képén tökéletesen látszik , hogy miről beszéltem.
14/17 anonim válasza:
Te azt írtad, hogy a kopás és a karc ugyanaz. A két képén egyértelműen látszik, hogy nem az. Emellett várjuk még a forrást tőled, ami alapján állítod, hogy a kopás általános jelenség az iPhone X-nél!
16/17 anonim válasza:
Na látod, a tévedésre beismerése az első lépés a felnőtté váláshoz. Csak azt nem értem, hogy akkor miért írtad? Feltűnési viszketegség? Kommentgörcs?
17/17 A kérdező kommentje:
Na elszabadultak az indulatok, en olvastam a feher iphone x-el kapcsolatban tobb ilyen eszrevelt is,sajnos az enyem se kivetel, persze biztos sokaknak teljesen jo meg.Felhasznaloi error nemhiszem , hogy lehetne, normalis tokban , vigyazva ra
2019. jan. 20. 06:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!