Melyik Xiaomi okostelefont válasszam?
Figyelt kérdés
Egy több mint 3 éves sokszor javított Samsungot cserélnék le. Szép képeket, gyorsaságot várok az új készüléktől, játszani nem szoktam, és túl sokat internetezni sem. :) 100-120 ezer Ft-om lenne rá.2019. jan. 18. 15:24
1/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért fontos, hogy xiaomi legyen, de ebben az árkategótiában kb csak egy készülékük van... Szóóóóval...
Mi8?
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Annyian dícsérik ezt a márkát, hogy ezért esett rá a választásom. :)
2019. jan. 18. 15:36
3/15 anonim válasza:
Igen, sokan dicsérik, köztük én is, egy Redmi S2-em van, idáig nincs rá panasz, tudja amit egy 150 ezres csúcs mobil, jah és 50-ért sikerült vennem. Ha még vársz a telefon vásárlással, akkor ajánlom neked a Redmi Note 7-et, olvass utána mit is tudd!
4/15 anonim válasza:
5/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
(4-es válaszoló vagyok!)
Ja, igen, még a Mi 8 is nagyon jó ebben a kategóriában.
7/15 anonim válasza:
Xiaomi-ból 120 ezerig az abszolút legjobb a 128 gigás Pocophone F1.
8/15 anonim válasza:
Azért a mi8 bőven veri a poco-t...
És még az árkülönbség sem olyan iszonyatos mennyiségű.
9/15 A kérdező kommentje:
Húú, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2019. jan. 18. 19:56
10/15 anonim válasza:
Kérdező: most kell okostelefon? Mert én a helyedben várnék, mire kijön a Mi 9 okostelefon és raknék még pénzt hozzá.
Ha most kell, akkor a Mi 8 jó választás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!