Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell játékot rárakni a...

Hogy kell játékot rárakni a Samsung s5230-ra?

Figyelt kérdés

Samsung PC Studio-t használok, és hiába másolom át a játékot a S. PC Studio-ba, ott nem találom!!!

Tud valaki segíteni? Előre köszi! :D

2010. jún. 29. 16:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Háttértárat vagy Médiatárat jelölj ki és ne a Pc Studióval próbálkozz XD:P és am honnan szedtél játékokat rá?:O
2010. jún. 29. 17:10
 2/11 A kérdező kommentje:

ok megpróbálom! köszi! majd írom mire jutottam!

[link]

Tele van játékkal! xD

2010. jún. 29. 17:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Így rá tudom rakni, de ezt írja ki: a fájltípus nem támogatott! :(
2010. jún. 29. 17:25
 4/11 A kérdező kommentje:
MIT CSINÁLJAK??
2010. jún. 29. 17:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Gondolom vodás vagy t-mobilos. Azokon csak úgy tudod rátenni a játékot ha wapon letöltöd. De van rá megoldás mégpedig az általad írt oldalon megkeresed a firmware cserével foglalkozó kis cikket és ha azt te is megcsinálod akkor működni fog.
2010. jún. 29. 18:14
 6/11 anonim válasza:
Amúgy az egyéb fájlokba beteszed a telefonra, mondjuk total commanderrel vagy valami ilyesmivel és akkor a telefonon kikeresed az egyéb fájlokból és telepíted és akkor átteszi a játékokhoz.
2010. jún. 29. 19:59
 7/11 anonim válasza:
Szia. Ne aggódj,nekem is ugyanezt írta ki,hogy nem támogatott. De pont ezen az oldalon van rá megoldás. Bal oldalt van lyasmi,hogy Java telepítés(html) Szóval ez vmi olyasmi,hogy ha abba belépsz ott le tudod tölteni ezt a "Java telepítés.html" fájl-t. Azt felteszed telódra,emellett csinálsz a telefonon 1 Java nevü mappát és ebbe teszed az összes játék telepítőját ami .jar kiterjesztésű. Igaz,azt elfelejtettem,hogy ezek csak akkor működnek,ha memóriakártyád van és ezeket mind oda teszed. Szóval h mindez megvan akkor sima ügy.. ott le van minden írva,meg képpel ilusztrálva. Én Vodás vagyok,pár napos az én telóm is,de ezt megcsináltam(persze vettem hozzá memóriakártyát 250 Ft vlt egy 2 gigás) és ennek a segítségével most van rajta kb 50 játék:) Szóval nézz körül ezen az oldalon,szerintem ezzel neked is menni fog.
2010. júl. 1. 11:48
 8/11 anonim válasza:
Bocsi elírtam,szóval 2500 Ft volt a 2 gigás memóriakártya.
2010. júl. 1. 11:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi! =) Ezt kifogom próbálni! Van memokártyám, remélem bejön! :D
2010. júl. 2. 19:55
 10/11 anonim válasza:
Előző vagyok.. Én is remélem:) A szoftver verzióját is meg tudod nézni,az is bal oldalt van vmi olyasmi hogy kódok vgy mi és azt beütöd és kiírja a verziót. Állítólag amiben vmi XX van (a szoft verzi nevében) annál nemnagyon működik ez a megoldás. De szerintem a többségnél jó. Majd jelezz,hogy sikerült-e:) Szurkolok!
2010. júl. 3. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!