Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gyári alap helyzetbe állítás...

Datruth kérdése:

Gyári alap helyzetbe állítás után csak az alkalmazások törlődtek, de más minden megmarad. Miért?

Figyelt kérdés

LG G3-am van. Vírusos a telóm valószínűleg mert ha töltőre teszem és használom,lehúzott fény erő stb.

Nem töltődik hanem merül.

Így olvastam hogy ha gyári alap helyzetbe állítom akkor jó lessz,nem lett jó.

És amit észre vettem hogy,ki volt írva hogy törlődni fognak a zenék,képek,alkalmazások stb. És csak annyi történt hogy a telepített alkalmazások törlődnek,és a beállítások alap helyzetbe állítódtak.

És még mindíg merül töltőn.

Néztem más tölt ő el meg minden hogy más telefon okkal is ugyanazon a töltőn és azon jó volt szóval nem az a probléma.

?

2019. jan. 16. 08:13
 1/8 A kérdező kommentje:

Jahh és lineage os 14.1 van rajta. És android 7.1.

A gyári beállítást csak elindított rendszeren belül lehetett csinálni.

Mert amikor be nyomtam a bekapcsolod gomb és fel+le hang gombot akkor csak 3 választási lehetőség volt,

Cancel,mode on,mode off. De valami jelentéktelen dologra azt hiszem szóval semmi értelmes de.

2019. jan. 16. 08:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Mit jelent az hogy alap helyzetbe állítás?

Gyári vissza állítást csinálj, akkor minden törlődik róla.

2019. jan. 16. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Külön memóriakártya van benne?

Egyébként nem tudom, vírus okozhat-e ilyet, mert inkább hardveres problémának tűnik.

2019. jan. 16. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Próbáld ezt (angol tudás nem árt) :

[link]

2019. jan. 16. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Vagy az akkud döglött meg, vagy rossz a LineageOS "akkugazdálkodása". Próbálj másik ROMot.
2019. jan. 16. 21:30
 6/8 Alex Fly ***** válasza:
Ha LineAge OS van rajta, akkor nyilván van TWRP is. Onnan tolj egy wipe data/wipe cache párost...
2019. jan. 16. 22:07
 7/8 Alex Fly ***** válasza:
Kiegészítés: ha valóban "vírusos", akkor az is előfordulhat, hogy a rendszerpartícióra is rámászott. Ebben az esetben nem sokat érsz az adatok törlésével. Javaslom a rendszer újratelepítését egy wipe system után...
2019. jan. 16. 23:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Minden telot vissza lehet állitani gyári beállitásokra, pl. ajándékba adni vagy eladni is igy illik. Mert ezzel törölsz mindent róla, de visszakapod ugy, mikor vadi ujként vetted. Találd már meg a Beállitások listájában a Gyári visszaállitás menűt, ha nem találod, akkor valamelyik menű alpontjában kell lennie és katt rá. Kb. 15 perc mulva "uj" és virusmentes telot kapsz
2019. jan. 17. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!