Gyári alap helyzetbe állítás után csak az alkalmazások törlődtek, de más minden megmarad. Miért?
LG G3-am van. Vírusos a telóm valószínűleg mert ha töltőre teszem és használom,lehúzott fény erő stb.
Nem töltődik hanem merül.
Így olvastam hogy ha gyári alap helyzetbe állítom akkor jó lessz,nem lett jó.
És amit észre vettem hogy,ki volt írva hogy törlődni fognak a zenék,képek,alkalmazások stb. És csak annyi történt hogy a telepített alkalmazások törlődnek,és a beállítások alap helyzetbe állítódtak.
És még mindíg merül töltőn.
Néztem más tölt ő el meg minden hogy más telefon okkal is ugyanazon a töltőn és azon jó volt szóval nem az a probléma.
?
Jahh és lineage os 14.1 van rajta. És android 7.1.
A gyári beállítást csak elindított rendszeren belül lehetett csinálni.
Mert amikor be nyomtam a bekapcsolod gomb és fel+le hang gombot akkor csak 3 választási lehetőség volt,
Cancel,mode on,mode off. De valami jelentéktelen dologra azt hiszem szóval semmi értelmes de.
Mit jelent az hogy alap helyzetbe állítás?
Gyári vissza állítást csinálj, akkor minden törlődik róla.
Külön memóriakártya van benne?
Egyébként nem tudom, vírus okozhat-e ilyet, mert inkább hardveres problémának tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!