Mennyiért adohatom el a Xiaomi mi a2 lite telefont?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyiért tudnám eladni a 3 hónapja vásárolt Xiaomi mi a2 lite 4/64-es modellt? 60 000Ft ért vettem, és semmi baja, azóta tokban és uvegfoliaban hordom. Hol és mennyiért tudnám eladni? Hejette egy Xiaomi mi a2-őt vagy redmi note 7-et vagy mi 8 lite ot szeretnék vásárolni.2019. jan. 15. 13:53
1/8 anonim válasza:
Lődd be az árát 50 000 körülire, aztán ha annyiért nem viszik el, akkor vidd lejjebb!
2/8 anonim válasza:
~45-50 ezer környékén el tudod adni a hardverapro.hu-n.
3/8 anonim válasza:
30-35e. Használt terméket úgy "szokás" (sajnos nem elég ember ismeri ezt a szokást, pedig nem ártana), hogy ár/2. Ha tényleg hibátlan állapotú, akkor mehetsz kicsit fölé, 35e, ESETLEG 40e, de én azt már sokallom.
Ez amúgy természetesen nem egy szabály vagy ilyesmi, akár 120e-ért is meghirdetheted, te döntésed. De most utánanéztem és vannak, akik 45-50 körüli áron árulják használtan és tedd fel magadnak a kérdést: mi a fenéért venne valaki HASZNÁLT telefont 50-ért, vagy akár 40-ért, mikor újonnan 55e körül van.
Szóval megpróbálhatod te is 45e körül, szerencséje persze mindig lehet az embernek, hogy talál egy balekot, de nem sokakat fog érdekelni annyiért.
5/8 anonim válasza:
#4 a balek akiről beszéltem. :D /jk
6/8 anonim válasza:
4-es vagyok. Am tényleg megvenném, mert most pont ilyen telefont készülök venni, és hogyha tényleg új és semmi baja akkor sztem megéri. (Nyugi, tudom, hogy vicc volt)
7/8 anonim válasza:
Csak azóta kiderült, hogy Szlovákiába van, vagy hol, szóval számomra ennek ennyi.
8/8 anonim válasza:
Kedves #3-as ülj le a Földre, mert amit te gondolsz az nem igazán a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!