Lassan tölt a telóm, Ampere alkalmazás szerint max 200mA-el tölt holott a töltő 1500mAh-is tudna, mi lehet a baj?
Jó az az alkalmazás, kb jól mutatja a töltést.
Esetleg próbálj ki másikat is, de lehet a telefonod se jó. Vagy a kábel és töltő is lehet rossz.
"holott a töltő 1500mAh-is tudna"
Töltőn (dugasztápon) ilyet nem láthattál, 1500 mA esetleg.
Azt sem írod, hogy ténylegesen túl sokáig tölt, akku sem melegszik töltés közben?
Vegyél egy ilyet:
Honnan tudod, hogy pontatlan?
Hasraütés?
Nem tetszett, amit mutat?
Megnéztem egy nagy pontosságú multiméterrel, csak egy példa:
0,46 A(linkelt eszköz)
0,465 A (multiméter)
Miután a multiméter kijelzője több számjegyű.
Tényleg nem értem ilyenkor, hogy laikusok minek szólnak bele szakemberek dolgába? Hiszen egy átlag itteni számára még az is kihívás, hogy ampermérőt beiktatni egy USB áramkörbe.
Az eszközt egyébként azért szoktam ajánlani, mert itt gyakran vannak olyan kérdések, ahol vaktában találgatnak az emberek, töltési időből saccolgatnak, vagy épp nem tudnak semmit, csak kérdeznek.
Ilyenkor pedig egy szakembernek is szinte már zavaró, hogy butaságok alapján kellene kitalálgatni dolgokat.
Ezért mondom, hogy vegyetek legalább egy ilyen kacatot és tényekről kell beszélni, nem kitalációkról, sötétben tapogatózásról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!