Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnék mp3akat rátölteni?

Hogyan tudnék mp3akat rátölteni?

Figyelt kérdés
Van egy "nokia 5130c-2"-m és szeretnék rátöleni zenét mp3 formátumban. És amikor usb csatlakozón próbálom a géphez kapcsolni akkor a telepítésnél megkérdezi az "új hardver varázsló" hogy kaptam-e telepítőlemezt. De nem tudom hol vannak a tartozékai, a doboz amiben kaptam. Lehet így valahogyan telepíteni a szoftvert anélkül a lemez nélkül?:S
2010. jún. 29. 15:34
 1/4 A kérdező kommentje:

közben ezt az oldalt találtam: [link]

ez segíthet? (bocsi tényleg nincs tapasztalatom a zene letöltésben..:É$:S

2010. jún. 29. 15:36
 2/4 anonim válasza:

[link]

telepited és a music mappába berakod. Vagy lehet,hogy nem is kell telepiteni ha nem a sajátgépbe lessz egy G,H,...

meghajtó és ott a music mappa.

2010. jún. 29. 15:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezen a programon kivül még nem tudnátok vmi mást mondani? a gépem nem engedi használni:S
2010. jún. 29. 16:42
 4/4 anonim válasza:
De lehet,hogy nem kell semmit telepiteni nekem sonym van és simán odda biggyesztett a sajátgép mappába,egy g meghajtót de lehet nálad g,h,e vagy az ábcé összes betüje közül a eggyik.
2010. jún. 30. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!