Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei p20 lite vagy iPhone 7,8?

Huawei p20 lite vagy iPhone 7,8?

Figyelt kérdés
A valaszokat elore koszonom

2019. jan. 14. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
huawei
2019. jan. 14. 09:30
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Nem éppen egy kategória, az iPhone 7 is kb. kétszer annyiba kerül, mint a P20 Lite.

Mivel senki konkrétumot nem adtál meg, hogy mire kellene elsősorban, így én az iPhone 8-ast mondom, mert mind hardver erősebb, mind szoftverfrissítésben hosszabb ideig lesz támogatva, valószínűleg.

2019. jan. 14. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:
*semmi
2019. jan. 14. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok IPhone parti mert amennyi pénzt költesz egy telefonra, nem éri meg az árát. Az áruk az egekben repked, közben a telefon meg a földben maradna, ha nem istenitenek. (Kicsi aksi, kevés ram, erős processzor, de mellette kevés proci mag stb:.)

Így én aHuaweit mondanam

Vagy utána néznek a Honor 10 Lite nak, esetleg a Redmi note 7nek.

2019. jan. 14. 15:28
 5/5 anonim válasza:
Huawei p20 lite,mert még a kamerája is jobb.
2019. jan. 24. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!