Huawei mate 20 pro, jack csatlakozás hiba? Ha kihúzom a jack-et tovább megy a zene/Youtube, bármi. Mi a baj? Próbáltam 3 fülhallgatóval. Szerviz vagy meg tudom itthon is csinálni?
Próbáld ki egy másik Type C-jack átalakítóval!
A telefonhoz mellékelt Type C-s fülhallgatóval is ezt csinálja?
Velem a napokban olyan történt, hogy víz érte a telefont és aznap este a Type C-s fülhallgató nem volt jó (ha bedugtam, nem érzékelte és ugyanúgy a külső hangszórók szóltak továbbra is). A csatlakozó résznél vizes maradt a készülék, ezért csinálta.
Másnap reggelre (és azóta is) már kutya baja.
Bármi baja van a telefonnak, amíg van rá garancia, azzal kell élni.
Ha elkezded nulla tapasztalattal szétszedni a készüléket, nem csak a 2 éves gyártói garanciát bukod el, de akár a telefont is hazavághatod!
Ha ennyire zavar, hogy nem megy a jack átalakító (és a telefonhoz kapott USB-C típusú füles nem jó), akkor javaslom, hogy szerezz be egy másik átalakítót és próbáld ki azzal!
Én el is cserélném veled az enyémet a gyári C-típusú fülesre, mert én a jack-eset egyáltalán nem használom. :)
De itt meg lehet akár ingyen is kapnál egy ilyen átalakítót:
(Legalábbis régebben volt, hogy valakinek gondja volt vele és felajánlották neki, hogy ha odamegy érte, odaadják neki a sajátjukat, mert nem használják.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!