Szerinted melyek a legjobb ár/érték arányú alap telefonok?
Figyelt kérdés
Lényegében csak a telefonálás funkció érdekel :) Legyen megbízható, strapabíró, ne kelljen állandóan töltögetni. Az olcsóbbak között szemezgetnék.2019. jan. 9. 18:09
2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Amint írtam "alap". Tehát nem okos. Sima "oldschool".
2019. jan. 9. 19:32
3/6 anonim válasza:
Lenovo Vibe B A2016-ot használok mert a samsungom szervízben van. Igaz lassabb, de 3-4 naponta töltögetem csak (amit egy A5 nél 14 óránként kell). ~30.000 forint, de megéri. Fóliát igényel ha nincsen tokban, egyébriánt kellemes a fogása, csak vigyázni kell a leszedhető műanyag hátlappal, mert könnyen reped. Nem dual SIM de van SD foglalat. Egyetlen negatívuma hogy elforgatva furcsa nézni mert az LCD más szögből más fényű és a térlátást bezavarhatja. Azon kívül pöpec kis cucc.
4/6 anonim válasza:
Vagy ha gombos kell akkor én az ÚJ típusú Nokia 3310-re esküszöm. Oldschool nokiák új képernyővel megspékelt igazgyöngye.
5/6 A kérdező kommentje:
Ja-ja...szemezgetek a 3310-vel, de gondoltam rákérdezek :)
2019. jan. 9. 19:59
6/6 anonim válasza:
Ott van még a nokiából a 3310 mellett még a 230 és a 130 is, ezekre is érdemes ránézni. Ezek hagyományos nokia menüvel rendelkeznek, néhány plusz funkcióval kiegészítve
Van még az Alcatel 2004c és 2008g. Ezek kicsit "nagyisabb" kialakításúak, viszont elég jó a hangminőségük telefonálásnál, valamint vannak bennük extra funkciók (elemlámpa, kamera, időjárás, hangrögzítő, stb.), amik azért néha jól jöhetnek.
Amit még tudnék ajánlani az a Samsung E1200, csak sajnos már nem nagyon áruljak, pedig az egy nagyon jó kis alaptelefon volt néhány ezer forintért. Ha gondolod nézz körbe, hátha találsz egyet használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!