Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rendeltem Kínából egy oukittel...

Rendeltem Kínából egy oukittel c12 pro telefont de nem tudok vele telefonálni?

Figyelt kérdés
Szóval megérkezett a telefon normálisan működik betettem a SIM kártyát mutatja a SIM kártyán lévő névjegyzéket de egyszerűen se telefonálni se smsezni se internetezni nem tudok nem működik.mi lehet a probléma?a kártya működik. Olvastam hogy ha nem globál verziót veszek nem működik az itteni lefedettséggel ez lehet a probléma?Romániában élek és Orange kártyát használok

#Oukittel
2019. jan. 8. 22:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Innen le tudod kérni a szükséges beállításokat:

[link]

Ha nem működik, akkor kézzel kell beállítani:

[link]

[link]

2019. jan. 9. 11:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom amúgy voltam Orange üzletbe de ott nem tudták mit mondani rá hazafelé jövet még egyszer megpróbáltam és tudtam vele telefonálni de utánna megint ugyan azt csinálja fogalmam sincs hogy egyszer miért lehetett
2019. jan. 9. 14:10
 13/13 A kérdező kommentje:
az összes beálitás jó úgy van alapból ahogy lennie kel.De mai nap folyamán próbálgattam és működött egy tellefonhivás erejére utána küldtek egy smst és kb 15 percre megjött az internet is ,,működik,, megpróbáltam két oldalt betölteni és kb 300kb internetfogyasztást csinált de nem lhhet használni mi lehet a probléma hogy ilyen lassan komunikál?ahol lakom lehet 4g vel internetezni megfelelő térerő van
2019. jan. 9. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!