40 ezer forintig milyen mobilt érdemes venni?
Egyszerű hétköznapi felhasználó vagyok, szeretek fényképezni, zenét hallgatni, videózni, és néha játszani. Le szeretném hamarosan cserélni régi Windows phone-omat, milyet válasszak? Kijelzője plexi legyen, mert sokszor leejtem a telefonomat és nem szeretném, ha betörne.
Köszönöm a segítséget. :)
" Kijelzője plexi legyen, mert sokszor leejtem a telefonomat és nem szeretném, ha betörne."
Ilyen esetben nem az érintő repedne pókhálósra, hanek a kijelző törte be és így is használhatatlanná válna.
Egy Xiaomi Redmi 6 jó volna neked.
Valamilyen kínai márkát, mint pl Xiaomi, de még esetleg egy Honor is beleférhet. A 40 ezer azt kb a "már használható" kategória legalja. Ettől olcsóbban csak gagyi vackok vannak, szóval érdemes inkább még várni és 50-60 körül már kapsz olyat, amivel nem lesz gondod.
A digitizer most már kb mindnél üveg, szóval ha leejtős fajta vagy, akkor inkább vegyél rá egy erős tokot és kijelzővédő üveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!