Minden iPhone kikapcsol hidegben?
Érdekes, ilyenről még sose hallottam, de úgy látom, nem ritka az ilyen baj a 6-tal meg a 7-essel is. Nem lehet ez valamilyen más hardveres gond? Sose tapasztaltam ilyet más márkájú telefonokkal, amik ugye szintén Li-ionos aksikkal működnek.
Egyébként nekem a -6 fokos időben is 20 fok körül van a telefonom aksijának belső hőmérséklete. Nem tudom, iOSre van-e hasonló app, mint az Ampere, de érdemes lenne egy ilyennel figyelni a dolgot. Mondom, én nem tenném rá a fejem, hogy ez aksi gond.
Nekem 6s Plusom van. A régi akkuval nekem is kikapcsolt. Kimentem kb 80%-os töltöttséggel, lőttem pár képet, ezalatt merült vagy 30%-ot és kikapcsolt. Vissza sem lehetett kapcsolni, azt jelezte ki, hogy totál le van merülve. Bevittem a szobába, 10 perc után bekapcsolt, 20%-on volt.
Pár hete cseréltettem akkut. Az új még nem kapcsolt ki, de ez sem szereti a hideget, sokkal-sokkal gyorsabban merül. Pedig ez még 100%-os.
Szerintem ez a legtöbb iPhone-nál előjön :(
ezek a fajta akksik nem szeretik a hideget
meg ugy alapjáraton egy elektronikai eszköz se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!