Külföldről rendelt telefont lehet nálunk rendelni?
Bocs utána vettem észre, hogy elírtam!
Annyi, hogy pl. az a telefont amit néztem kártyafüggetlen és 30ezer kb. de Angliából jönne! És az itt működik vagy nem? Így sem érthetőbb? :S Bocs..:D Nem tudom akkor, hogy fogalmazzak!
Még mindig nem érted:
Hogy az a telefon amit te néztél 30 ezerért az működne itt?
Olvasd fel magadnak, és rájössz hogy ebben semmi konkrétum nincs. Esetleg egy link, vagy telefontípus, szolgáltató ahonnan veszed vagy ilyesmi, szánj meg végre minket!
Írd már meg végre hogy milyen telefon és honnan rendeled.
Vagy csak arra vagy kíváncsi hogy mi lehet az oka amiért nem tudna üzemelni?
Ha megnézed a rádiómodul adatait, ott ki van írva hogy milyen frekin üzemel. Ha négysávos gsm modulja van, akkor 850, 900, 1800, 1900 MHz-es, hiszen az szabvány.
Nálunk 900 és 1800 van, így nem érhet meglepetés.
Ha hálózatfüggő, akkor veszel hozzá egy unlok kártyát ( [link] ) és nincs vele gond.
Azt meg hogy magyar menüt lehet-e belerakni, csak a típus ismeretében lehet megmondani.
Ja, és azt se tudjuk hogy tetszeni fog-e a színe, és azt se hogy az amerikai ismerősödnek milyen telefonja van.
Meg azt se hogy honnan rendelnéd.
Gyakorletilag semmi konkrétat nem írtál, így ne várj csodát.
Itt senki nem gondolatolvasó.
Illetve én egy kicsit, most azt gondolod rólam... inkább nem írom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!