Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Külföldről rendelt telefont...

Külföldről rendelt telefont lehet nálunk rendelni?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem bővebben, hogy találtam egy külföldi honlapot ahol olcsóbban meg kapnám azt a telefont amit itthon is kinéztem, és azt nálunk lehet-e használni? Mert azt tudom, hogy ugye akkor a menü az angol, de azt halottam, hogy lehet magyarosítani! Csak azt nem tudom hogy nem-e gond az, hogy nem itthon vettem, vagy pl. nincs-e ilyen, hogy egyik ismerősöm is kint van Amerikába és pl.: onnét nem tudja használni a telefonját úgy sem, ha át van állítva! Mert ha nem tudom használni akkor meg ugye hiába rendelem meg! :) Remélem érthető ha tudtuk segítsetek!
2010. jún. 28. 23:38
 1/10 anonim válasza:
*nem gond-e
2010. jún. 29. 00:12
 2/10 anonim ***** válasza:
amúgy értelmetlen a kérdés is:D gondolom azt akartad irni h használni nah de mindegy:D
2010. jún. 29. 03:00
 3/10 anonim válasza:
Nem, mert akkor belföldinek minősül.
2010. jún. 29. 04:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűbben megértenénk, ha belinkelnéd a külföldi oldalad a telefonnal együtt, mert így egy kissé homályos a dolog.
2010. jún. 29. 07:11
 5/10 anonim ***** válasza:
sztem is homályos:D
2010. jún. 29. 22:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Bocs utána vettem észre, hogy elírtam!

Annyi, hogy pl. az a telefont amit néztem kártyafüggetlen és 30ezer kb. de Angliából jönne! És az itt működik vagy nem? Így sem érthetőbb? :S Bocs..:D Nem tudom akkor, hogy fogalmazzak!

2010. jún. 30. 22:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Még mindig nem érted:

Hogy az a telefon amit te néztél 30 ezerért az működne itt?

Olvasd fel magadnak, és rájössz hogy ebben semmi konkrétum nincs. Esetleg egy link, vagy telefontípus, szolgáltató ahonnan veszed vagy ilyesmi, szánj meg végre minket!

2010. júl. 1. 06:37
 8/10 anonim válasza:
működik
2010. júl. 1. 08:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Mert van ahol azt mondják, hogy nem egy a fekvencia és hiába kártyafüggetlen nem lehet! Valaki még valamit??:S
2010. júl. 2. 22:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Írd már meg végre hogy milyen telefon és honnan rendeled.

Vagy csak arra vagy kíváncsi hogy mi lehet az oka amiért nem tudna üzemelni?

Ha megnézed a rádiómodul adatait, ott ki van írva hogy milyen frekin üzemel. Ha négysávos gsm modulja van, akkor 850, 900, 1800, 1900 MHz-es, hiszen az szabvány.

Nálunk 900 és 1800 van, így nem érhet meglepetés.

Ha hálózatfüggő, akkor veszel hozzá egy unlok kártyát ( [link] ) és nincs vele gond.

Azt meg hogy magyar menüt lehet-e belerakni, csak a típus ismeretében lehet megmondani.

Ja, és azt se tudjuk hogy tetszeni fog-e a színe, és azt se hogy az amerikai ismerősödnek milyen telefonja van.

Meg azt se hogy honnan rendelnéd.

Gyakorletilag semmi konkrétat nem írtál, így ne várj csodát.

Itt senki nem gondolatolvasó.

Illetve én egy kicsit, most azt gondolod rólam... inkább nem írom le.

2010. júl. 3. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!