Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik telefon...

Szerintetek melyik telefon gyártó cég, a jobb a Nokia vagy a Sony Ericsson?

Figyelt kérdés
Én szerintem ez a két gyártó a viág legjobb "márkája" gyártó cége de azt, hogy a 2 közül melyik a legjobb sztem azon lehetne vitatkozni :D
2010. jún. 28. 23:16
1 2
 1/15 anonim válasza:
szerintem mindkettő ugyanolyan szar xDDDD
2010. jún. 28. 23:21
 2/15 anonim ***** válasza:
én személy szerint a Nokiára esküszöm fel. már vagy 8 éve csak ilyen telefonom van :)
2010. jún. 28. 23:22
 3/15 A kérdező kommentje:

23:21

Vicces vagy XD

2010. jún. 28. 23:25
 4/15 A kérdező kommentje:
...
2010. jún. 28. 23:25
 5/15 A kérdező kommentje:

Ja még annyit, hogy aki nem ért a telefonokhoz az ne írjon.

Köszönöm a megértést. További szép napot :D

2010. jún. 28. 23:32
 6/15 anonim válasza:

egyértelmű sony ericsson :D

eddig még csak olyan telóm volt/van, vagyis még van egy samsung de akkoris :D

első telefonom volt egy SE K300i, 5 éve kaptam :D még mindig működik xD kb 3 éve egy W300-am van, és annak sincs még semmi baja..:D 3szor leesett a 3.ról, 5ször a betonra a zsebemből, 1szer végigpattogott a lépcsőn, 3szor véletlen fociztam vele...xD 2szer vizet is kapott..:D 1szer kint marad az udvaron és esni kezdett..másodjára a zsebemben volt és úgy medencéztem..xD

de bírja :P

tesóm nokia telefonja ment tönkre félév alatt..pedig csak 2szer ejtette el :D elb*szódott a fülhallgató bemenet, folyton kiesett, a 2es gombja nem működött, alig lehetett hallani mit mondanak telefonálás közben, végül a képernyő is elhalványult...mondjuk az a belefolyt körömlakklemosótól történhetett.. xD szal SonyEricsson sokkal jobb szerintem :D

2010. jún. 28. 23:58
 7/15 anonim válasza:
szerintem a Nokia sokkal jobb... anyu telefonboltban üzletvezető és ő is azt mondja... egyébként a nokiát kevesebben viszik vissza, mert nem kell szervízbe küldeni... a sonyval több baj van
2010. jún. 29. 00:24
 8/15 anonim ***** válasza:

Sony :P

Eddig volt egy k770im és nagyon jól bírja.

Samsung,Lg: Rakás sz@r.

2010. jún. 29. 07:47
 9/15 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy a htc a legjobb telogyártó cég , a kettő közül viszont a Nokia jobb.
2010. jún. 29. 08:15
 10/15 A kérdező kommentje:
Na ebben van valami :D
2010. jún. 29. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!