Az A7nek nagyobb a kijelzomerete es vekonyabb ,mint az A8. Elvileg nagyobb az alap tarhelye (64Gb) es tovabb bovitheto 512Gb).
Az A7-nek jobb a kameraja (sokkal).
Viszont az A7 (elvileg) nem tamogatja a gyorstoltest.
Mi köze van a vízállóságnak a teljesítményhez? Nyilván észreveszi a különbséget, hisz az egyik beázik míg a másik nem. Azon kívül, hogy az A7 elmondhatja magáról hogy tripla kamerás, ugyanolyan minőségű képet készít mindkét telefon. Hiába a majdnem 2x akkora megapixel. A Bokeh effektes lencse (Háttér homályos, a személyek élesek) teljesen felesleges hátlapi kamerának, elől pedig van az A8-nak is. Illetve felesleges a 3. kamera ami széles látószögű, ugyanis görbíti a teret és halszem effektust ad a képnek.
A7: Minimálisan nagyobb kijelző.
A8: IP68 por/vízállóság, USB Type C csatlakozó + gyorstöltés, jobb hangszóró.
Kamerában és teljesítményben teljesen ugyanazok.
Számomra egyértelműen A8.
Nemtudom mi nalad ez az arrogans okoskodo stilus,de visszavehetnel az arcodbol.
Rosszul fogalmaztam,oke ,de azert nem harapd le a farkam. Meg a vegen azt is bemagyarazod,hogy az A7 nem vekonyabb ,csak vekonyabbnak erzodik😅
Az A7 is minimalisan vizallo,gondolom buvarkodni meg nem akarsz vele.
Nem irtam butasagokat ,kicsit rosszul fogalmaztam,ennyi.
A tarhelyrol nem is alltam le veszekedni,megis most felhoztad😅
Amugy meg el vagy tevedve.
Ez emoji : 🤔
Ez smiley : (:
Tehat nem smileyztam. Okoska.
Emag-nál akarom meg venni a telefont megbízhatóak?
(Garancia,kiszállítás és ,hogy jó készüléket küldenek nem egy hibásat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!