Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung A7 vagy A8 (2018) -at...

Samsung A7 vagy A8 (2018) -at vegyek?

Figyelt kérdés

2019. jan. 6. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
44%

Az A7nek nagyobb a kijelzomerete es vekonyabb ,mint az A8. Elvileg nagyobb az alap tarhelye (64Gb) es tovabb bovitheto 512Gb).

Az A7-nek jobb a kameraja (sokkal).

Viszont az A7 (elvileg) nem tamogatja a gyorstoltest.

2019. jan. 6. 10:42
 2/9 A kérdező kommentje:
De az A8 pedig Ip68-as.
2019. jan. 7. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Ekkora teljesitmenyu telefonoknal szerinted erezni fogod a kulonbseged?😄
2019. jan. 7. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Mi köze van a vízállóságnak a teljesítményhez? Nyilván észreveszi a különbséget, hisz az egyik beázik míg a másik nem. Azon kívül, hogy az A7 elmondhatja magáról hogy tripla kamerás, ugyanolyan minőségű képet készít mindkét telefon. Hiába a majdnem 2x akkora megapixel. A Bokeh effektes lencse (Háttér homályos, a személyek élesek) teljesen felesleges hátlapi kamerának, elől pedig van az A8-nak is. Illetve felesleges a 3. kamera ami széles látószögű, ugyanis görbíti a teret és halszem effektust ad a képnek.

A7: Minimálisan nagyobb kijelző.

A8: IP68 por/vízállóság, USB Type C csatlakozó + gyorstöltés, jobb hangszóró.

Kamerában és teljesítményben teljesen ugyanazok.

Számomra egyértelműen A8.

2019. jan. 8. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:
44%

Nemtudom mi nalad ez az arrogans okoskodo stilus,de visszavehetnel az arcodbol.

Rosszul fogalmaztam,oke ,de azert nem harapd le a farkam. Meg a vegen azt is bemagyarazod,hogy az A7 nem vekonyabb ,csak vekonyabbnak erzodik😅

Az A7 is minimalisan vizallo,gondolom buvarkodni meg nem akarsz vele.

2019. jan. 8. 23:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól, hogy butaságokat írsz és még rá is teszel egy lapáttal, még nem lesz nagy arcom, sem okoskodó stílusom. Szimplán leírtam a tényeket. Te beszélsz itt arrogáns stílusról miközben ilyeneket írsz, hogy legközelebb az A7 vékonyságát is megcáfolom, meg hogy búvárkodni biztos nem akarok vele. Ha nem tűnt volna fel, sem a telefonok vékonyságáról, sem a tárhelyek méretéről nem írtam semmit, mivel azzal egyetértettem. De felőlem nyugodtan felháborodhatsz, meg írogathatod a smiley-kat.
2019. jan. 9. 00:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem irtam butasagokat ,kicsit rosszul fogalmaztam,ennyi.

A tarhelyrol nem is alltam le veszekedni,megis most felhoztad😅

Amugy meg el vagy tevedve.

Ez emoji : 🤔

Ez smiley : (:

Tehat nem smileyztam. Okoska.

2019. jan. 9. 11:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Emag-nál akarom meg venni a telefont megbízhatóak?

(Garancia,kiszállítás és ,hogy jó készüléket küldenek nem egy hibásat)

2019. jan. 9. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is nézegettem mindkettőt, végül az a7et választottam. Kedd óta van nálam, de nagyon megszerettem. Nagyon jó képeket készít, nekem a halszem stílusú fotó sem gond, kifejezetten tetszik. Ha most választanom kellene, megint ezt választanám. Engem a nagy tárhely is meggyőzött.
2019. jan. 13. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!