Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Másnál is így van? .

Vajda Gábor kérdése:

Másnál is így van? .

Figyelt kérdés

Sziasztok!Apróság...lehetne nagyobb gondom is de momentán ez most zavar mert ha az ember valamit megszokik nehezen fogadja el ha az rosszabb lesz...

Nos...A telefonom alvós funkcióban eddig mutatta rendesen az időt 24 órás (0:00-23:59) számozással ahogy azt kell.DE: Pár órája kaptam meg a telóra az Android 9-et amit már vártam is, de ennek az alvós órája csak 12 órás és nincs ott hogy d.e. vagy d.u....nem mintha nem tudnám de akkor is zavar.És ahogy észrevettem kikapcsolni se lehet ezt az órát.Vagy én szaladtam át felette...Örülnék ha megadná a választ erre és még ha apróság is segítene.Köszönöm előre is!

2019. jan. 4. 21:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!