Nem tölt a telefonom?
Huawei y6 pro telefonom 2016 oktobereben lett vasarolva.
Mar par hete feltunt h hiaba rakom fel toltore egesz ejszakara, van h csak par %-ot tolt...
Az eredeti toltojet hasznalom, de az az igazsag, h mar probaltam masik toltovel is, van h teljesen feltoltott, de van h ugyanugy alig alig. Fogalmam sincs mitol fugg. Aztan tegnap ota ha bedugom a toltot a telefonba, akkor halkan zug. Ez se minden alkalommal...
Mi lehet a gond?
A toltovel, vagy a telefonnal van a gond? Ideje lenne lassan lecserelni?
Én ezért cseréltem le a telefont :) Nagyon lassan töltött és nagyon gyorsan lemerült. Ha más töltővel sem jó, akkor akksi.
Az enyém viszont idősebb volt, mint a tiéd, úgyhogy nálam egyértelmű volt, hogy új telefont veszek. De két éves telefon még elég fiatal. Ha tényleg akksi, akkor nézz utána, hogy azt mennyiért cserélnék, ha egyébként más gond nincs a telóval.
Szerintem a töltő a ludas.
Ha az aksi ment volna szét, akkor épp hogy gyorsan feltölti. És hamar lemerül..
Inditsd ujra. Meritsd le teljesen. Úgy hogy magától kapcsoljon ki, és rakd fel töltöre, kikapcsolva. Hátha észheztér.
A totalis lemerules mar megtortent, eleinte nagyon lassan merult a telo, honapok ota egyre gyorsabban... Az a baj, h a mai telefonok tobbseget direkt ug, gyartjak, h 2-3 even belul kenytelen legyenaz ember lecserelni.
Mindenesetre koszonom :)
Gyakoriak az ilyen kérdések, de már szinte sajnálom ilyenkor a laikusokat.
Hiszen milyen egyszerű, kiveszem az akkut, műszeres mérésekkel tesztelem, kapacitás, belső ellenállás, ahogy illik.
Utána eltudom dönteni, hogy a telefon belső töltésszabályzója hibás vagy csak az akku.
Ennyi csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!