Samsung s5230 telóm van. Hol tudom beállítani h amit kapok bluetoothon képeket oda mentse ahova én akarom?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 18:36
1/5 anonim válasza:
beállítások.memória baállítások. alapértelmezett memória. bluetooth.
2/5 anonim válasza:
Ezt így nem lehet beállítani. De könnyen kitudod az egészet jelölni és áthelyezni a kívánt helyre. :)
3/5 anonim válasza:
Előző vok. Elsőnek mondanám, hogy azt amit ő mondd, ott csak azt tudod beállítani, hogy a telefonra vagy a memóriakártyára mentse. Vagy ezt kérdezted és csak én értettem félre?
4/5 anonim válasza:
első vagyok. én így értettem, és bnőim, akiknek szintén iylen telefonjuk van, sokszor nem tudták hogy kell.:D azértgondoltam, hogy arra gondol.; )
5/5 anonim válasza:
Okéka! :D Am nekem is ilyenem van! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!