Alkalmazásokban leállítok és letiltok bizonyos appokat, akkor miért frissülnek mégis, és foglalják a helyet? Android.
Figyelt kérdés
8 giga helyem van, aminek jó részét elfoglalja a rendszer.
Alig tudok valamit feltelepíteni, így is nagyon lassú a telefon.
Bizonyos alkalmazásokat már sokszor tiltottam, mégis automatikus frissítéssel visszateszik magukat.
3 gombot nyomok, mikor az alkalmazásokban takarítok:
- adatok törlése
- leállítás
- letiltás
Ha letiltom, miért kerül vissza?
Sosem használom, nem akarom, hogy a helyet foglalja, mit csináljak ezekkel?
2018. dec. 31. 19:30
1/8 anonim válasza:
Root után le tudod őket törölni vagy csak fagyasztani.
2/8 A kérdező kommentje:
azaz mit csináljak?
2019. jan. 1. 15:58
3/8 anonim válasza:
Ne haragudj, megkérdezhetem milyen telefonod van?
4/8 A kérdező kommentje:
LG K4 2017
2019. jan. 1. 18:51
5/8 anonim válasza:
Nem szeretnék beleszólni, de én a helyedben lecserélném ezt a telefont! Ez egy nagyon gyenge készülék, nem hiszem, hogy a továbbiakban lenne értelme vele szenvedni! 1/8 GB nagyon kevés és hozzá egy ezeréves, 1.1 Ghz-es CPU... Ma már lassan a 3/32 GB lesz az alap, meg legalább egy 1.4-1.5-ös CPU, de az is már szinte a legalja a használható kategóriának! Tudom, mert épp ilyen paraméterekkel rendelkező telefonom van! Szóval, én a helyedben váltanék!
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom lecserélni, vállalati telefon, 2 évente jár új, ebből kell kihozni a maximumot.
2019. jan. 1. 19:19
7/8 anonim válasza:
Akkor én is csak a root-olást tudom javasolni! Sajnos annak a módja a telefon típusától függ, aminek fórumokon (pl. Mobilaréna) utána lehet érdeklődni, vagy Youtube videó alapján is meg lehet csinálni! Nekem is root-olnom kellett a telefonomat, amit videók, leírások alapján csináltam meg és működik. Másik Rom-ot is rá lehetne tenni, szintén hasonló módon, csak nekem az a gyanúm, hogy egy ilyen gyenge készüléken egyik se fog túl sokat jelenteni. Meg még annyi, hogy ha kép, zene vagy egyéb dokumentum van rajta, azt le kell menteni Sd kártyára, hogy ne a telefon tárhelyét foglalja. Sajnos 8 GB iszonyú kevés, ebből túl sokat nem lehet kihozni. Más ötletem nincs.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2019. jan. 1. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!