Miért nem tölti? Huawei p8 lite!
Dec,1-jén vettem egy huawei p8 lite telefont,használtan!Nem is volt baj vele eddig!Ilyen mágneses töltöje van,és eddig azzal sem volt baj!Tegnap este feltettem tölteni,és reggel(fél 12 fele) mikor le akartam szedni,20 százaléko volt,de i volt kapcsolva azt hiszem,ha ez lenne az oka.És utána,mivel elmentem itthonról,rajta haytam tölteni,és 10%-on volt mikor feltettem,és azóta felment 24%-ra,és hiába azóta nem vettem le a töltőröl,csak egyre lejjebb megy a % szám!most pl 17%-on van!Nem tudom h mi lehet a baja,mert ugye ezen a telefonon világit a felső balsarokban egy kis pötty,ami sárgás pirosos színű!Nem tudok most új telefont venni,és anikor ezt vettem,az illető újszerűen adta!Bocsánat a helyesírási hibákért,de nagyon ideges vagyok!Mit tanácsoltok?Mit csináljak vele?Miért nem tölti?Hagyjam egy napig,és ne is nyúljak hozzá hátha az a baj?Ha rendbe is jön,csinálni fog még ilyeneket?Mostanában kikapcsolt 2-szer,3-szor magától,ha ez valamit is számit!
Kérlek segítsetek!válaszokat nagyon,de tényleg nagyon szépen köszönöm!Kérem csak az írjon,aki tud a kérdésekre rendes választ adni,meg aki volt ár hasonló helyzetben!
A bután mágneses töltőnek nevezett csatlakozó csak egy csatlakozó.
Nem mondom, hogy nem hibásodhat meg, de azt nem értem, hogy miért nem tudod kivenni.
Ki kell húzni, ennyi.
A telefonod tiszta vírus mentes?
A telefon töltő jó?
Biztonságosan tudtad be a töltőbe? (Ne dugd be/Húzd ki durván)
A telefontöltő belseje koszos?
Az enyém is koszos volt és nem töltött, hiszen amikor felteltem az nem is töltött csak nagyon ritkán de 100 ra felment. Próbáld meg nézni a telefon töltő belső részét hogy van e valami vagy piszok. Ha az akkor próbáld meg kiszedni csipesszel vagy tűvel vagy olyan dologgal ami nagyon apró de hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!